Vacature Voorzitter zwemcommissie ZVZ (Wedstrijdzwemmen)

In het kort
De zwemcommissie wedstrijdzwemmen (ZC) van ZVZ zoekt een enthousiaste voorzitter die zich gemiddeld 2 avonden per maand in wilt zetten voor onze vereniging.

Wat ga je doen?
Als voorzitter van de ZC plan jij de tweemaandelijkse vergaderingen van de ZC in, stel je de agenda op en zit je de vergadering voor. De vergaderingen van de ZC vinden altijd online via Teams plaats.
Daarnaast sluit jij als voorzitter maandelijks aan bij de bestuursvergadering als afgevaardigde van de ZC. Deze vergadering is in persoon. Hier vertel jij alle ins en outs die besproken zijn tijdens de ZC vergadering en in de appgroep van de ZC en kun jij meedenken en praten over onderwerpen die de vereniging aan gaan. Jij houdt als voorzitter in de gaten of de andere leden van de ZC verder kunnen met hun taken. Daar waar nodig spring je bij of zorg je dat iemand anders bijspringt.

Praktische informatie

  • De ZC bestaat uit 5 leden: de voorzitter (jij), de hoofdtrainer (Lieke), de coördinator officials (Heinz), de coördinator hulpouders (Michelle), de coördinator van werving vrijwilligers en organiseren activiteiten (Nicolette) en oproeper op wedstrijden (Henk)
  • Je bent gemiddeld 2 avonden per maand kwijt aan het zijn van voorzitter. In de zomer heeft de vereniging een zomerstop en heeft de ZC en het bestuur van de vereniging dat ook. Mocht je een keer niet naar een vergadering kunnen is dat natuurlijk geen probleem, maar dan vraag je zelf of een ander lid van de ZC voor je kan invallen
  • De bestuursvergaderingen zijn altijd de eerste dinsdag van de maand, m.u.v. juli en augustus tijdstip van 20:30 - 22:00u (uitloop tot 22:30u) in Zoetermeer. De ZC vergaderingen mag jij zelf inplannen en zijn nu 1x per 2 maanden op de laatste woensdagavond van de maand van 19:30 - 20:30u via Teams
  • Je hoeft geen ervaring te hebben met het zijn van voorzitter want dit leer je snel genoeg. Daarnaast is oud-voorzitter Nicolette lid van de ZC om je te helpen ondersteunen
  • De minimale leeftijd om deel te nemen in de ZC is 18 jaar

Wat krijg jij?
Naast dat wij erg blij zijn als jij dit voor onze vereniging wilt doen, krijg je van ons:

  • Elk jaar een kleine vrijwilligersvergoeding
  • Elk jaar een etentje met het hele kader (80 personen). Vorig jaar zijn we naar Eten&Zo in Zoetermeer geweest
  • Een BBQ op de laatste clubwedstrijd van het seizoen
  • Een etentje met het bestuur
  • Een mooie nevenactiviteit op jouw CV (voorzitter commissie en afgevaardigd bestuurslid)

JA IK WIL
Leuk! Om je aan te melden kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook voor vragen ben je van harte welkom om te mailen. Tot snel bij de volgende ZC vergadering!