Logo jubileum 50

 

Betreft: Uitnodiging 50-jarig jubileumfeest ZVZ

 

Beste (oud) leden van Zwemvereniging Zoetermeer,

Met trots bericht ik u jullie over het 50-jarig bestaan van Zwemvereniging Zoetermeer (ZVZ). In januari 2023 vieren wij dat ZVZ vijftig jaar geleden is begonnen met het geven van zwemles in het openluchtzwembad Het Keerpunt. Al snel is de vereniging uitgegroeid tot een begrip in Zoetermeer en omstreken waar honderden kinderen en volwassenen (hebben) leren zwemmen, plezier beleven aan wedstrijdzwemmen of waterpolo, en waar naast het zwemmen altijd aandacht is voor andere verenigingsactiviteiten met als doel het vermaken en binden van onze leden.

Het past bij ZVZ om een jubileumjaar niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Op zaterdagavond 11 februari 2023 geven wij in “het Wapen van Zoetermeer” een jubileumfeest. Wij nodigen jullie en jullie partner graag uit om bij dit feest aanwezig te zijn. Tijdens deze avond blikken we graag met jullie terug naar onze ZVZ-ervaringen onder het genot van een hapje en drankje. Zoals ZVZ gebruikelijk hoort hier ook de muziek van Disco la Piovra bij.

Aanvang feest 20.00 uur en wordt gehouden bij “het Wapen van Zoetermeer”
Zegwaartseweg 31,
2723 PA Zoetermeer

Wij vragen een eigen bijdrage van € 10,-- per persoon.

Graag ontvangen wij van jullie een bericht waarin je aangeeft of je aanwezig kunt zijn op onze jubileumavond op zaterdag 11 februari 2023. Stuur je aanmelding voor 3 februari 2023 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak de € 10,-- per persoon over naar NL 12 RABO 0160110270.
Geef hierbij aan voor wie de aanmelding is.

De jubileumcommissie en het bestuur hopen jullie op 11 februari 2023 te zien bij “het Wapen van Zoetermeer”.

Mede namens de jubileumcommissie,
Met vriendelijke groet,

Michel Siepkes
Voorzitter Zwemvereniging Zoetermeer

 

Ps: Daar wij niet van alle ( oud ) leden ( mail ) adressen hebben vragen wij u of u deze uitnodiging verder zou willen delen. Wellicht dat u nog mensen kent die wij niet kunnen bereiken.