Zwem Vereniging Zoetermeer

Informatie Corona Virus


Update 21 maart m.b.t. Corona virus: incasso stopgezet

Omdat we niet precies weten wanneer we weer kunnen beginnen met zwemmen hebben we besloten de contributie voorlopig niet te incasseren. Zodra duidelijk wordt wanneer we weer mogen gaan zwemmen zullen we de compensatie berekenen en aan u toelichten. Daarna zullen we dan de incasso weer gaan opstarten.

 

Update 15 maart m.b.t. Corona virus: alle activiteiten stopgezet t/m 6 april

 

Gezien de nieuwe ontwikkelingen heeft de overheid de maatregelen aangescherpt en deze gelden tot en met 6 april.

Hoewel het zwemmen niet het risico op een besmetting verhoogt, zorgt de sociale interactie binnen zwembaden wel voor een verhoogd risico en dus betekenen deze aangescherpte maatregelen dat alle zwembaden sluiten.

 

Update 12 maart m.b.t. Corona virus: alle activiteiten stopgezet t/m 31 maart

ZVZ volgt de richtlijnen van het RIVM, NOC*NSF en de KNZB ten aanzien van het Coronavirus. De KNZB heeft vandaag de volgende richtlijn vervaardigd:

De KNZB heeft conform de vandaag bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM besloten alle competities die door de zwembond worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 31 maart. De KNZB adviseert daarnaast alle verenigingen om geen verenigingsactiviteiten te organiseren tot en met 31 maart. Naast de wedstrijden geldt dit advies dus ook voor het leszwemmen, trainingen en andere activiteiten die in verenigingsverband plaatsvinden.

Ook de NOC*NSF roept1 de Nederlandse sport op om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Met ingang van 13 maart tot en met 31 maart worden alle ZVZ activiteiten afgelast. Dit geldt ook voor de komende Algemene Ledenvergadering op 24 maart.

Het bestuur gaat in overleg met de gemeente Zoetermeer om verdere consequenties te bespreken. Als er meer nieuws is, dan wordt dit via deze website en via email naar de leden gecommuniceerd.

Namens het bestuur,

Michel Siepkes

voorzitter ZVZ


Ogenblik a.u.b. ...