Zwem Vereniging Zoetermeer

Privacybeleid


Als lid deelt u met ons uw persoonsgegevens. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Hieronder vind u een overzicht van de gegevens die wij van u opslaan en hoe we daarmee omgaan.
Heeft u vragen, wilt u uw gegevens laten verwijderen of wilt u inzage, mail dan naar

Van alle leden slaan wij op:
Geslacht
Voornaam
Achternaam
Adres
Geboortedatum
Telefoonnummer
E-mail adres
Relatienummer KNZB
IBAN
Incassomachtiging
Facturen
Beoefende sport
Sport-diploma’s

Indien van toepassing slaan we ook op:
Startnummer (wedstrijdsporters)
Vrijwilligerstaken
Datum VOG-verklaring
Wedstrijdresultaten
Pasfoto (voor de spelerspas van de Waterpolospelers en voor het kader)

Bewaartermijn
Uw gegevens worden na afloop van het lidmaatschap geparkeerd op een apart gedeelte van de administratie en nog zeven jaar bewaard voor de belastingdienst.

Beveiliging persoonsgegevens
Uw gegevens zijn alleen toegankelijk voor:
De ledenadministratie
Contributieadministratie en penningmeester
Secretaris
Wedstrijdsecretariaat
Onze administratie maakt gebruik van de diensten van All United en Sportlinked.

Website zvz.nl

Onze website gebruikt geen cookies, anders dan nodig voor het technisch functioneren van de website.

Sociale media
We noemen ons niet voor niets de gezelligste vereniging van Zoetermeer dus er zijn regelmatig evenementen en wedstrijden waarvan we foto’s video’s en verhalen posten. We vragen zo goed als mogelijk vooraf toestemming aan onze leden. Mocht er toch iets zijn dat u wilt laten verwijderen, mail dan naar ledenadmin@zvz.nl.
Fotograferen en filmen in de kleedkamers is uiteraard nooit toegestaan.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden
Wij delen gegevens met de KNZB. Dit doen we voor de contributie de wij aan de KNZB betalen en voor de wedstrijdsporters. Met de KNZB is een verwerkingsovereenkomst afgesloten.
Gegevens kunnen worden gedeeld met de belastingdienst, als wij daarom worden gevraagd.

Nieuwsbrief
Alle leden ontvangen onze nieuwsbrief. U kunt zich voor deze nieuwsbrief afmelden via

Wedstrijdgegevens
Leden die meedoen aan wedstrijden krijgen natuurlijk te maken met wedstrijdprogramma's, teamsamenstellingen en uitslagen. Deze gegevens worden gepubliceerd op de website, facebook en bij de KNZB en zijn soms ook nog terug te vinden bij de overige verenigingen. Dit is door ons en door de KNZB publiek gestelde informatie met als doel om wedstrijden te organiseren.

Klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Bovendien heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Versie: Mei 2018

 


Ogenblik a.u.b. ...