Zwem Vereniging Zoetermeer

Nieuws


ZVZ: Update Corono-maatregel
   (03-04-2020, door: Nydia van der Graaf)

Update Corona-maatregel

 

Afgelopen week heeft de overheid besloten om de huidige Corona-maatregelen door te trekken tot en met 28 april.

Dit betekent voor ons dat het zwembad gesloten blijft en er geen zwemactiviteiten plaats zullen vinden tot en met deze datum.

 

Na 28 april zullen wij u opnieuw informeren, over de nieuwe stand van zaken.

Deel via:

(Terug naar boven)


ZVZ: Update 12 maart m.b.t. Corona virus: alle activiteiten stopgezet t/m 31 maart
   (12-03-2020, door: Nydia van der Graaf)

Update 12 maart m.b.t. Corona virus: alle activiteiten stopgezet t/m 31 maart

 

ZVZ volgt de richtlijnen van het RIVM, NOC*NSF en de KNZB ten aanzien van het Coronavirus. De KNZB heeft vandaag de volgende richtlijn vervaardigd:

De KNZB heeft conform de vandaag bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM besloten alle competities die door de zwembond worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 31 maart. De KNZB adviseert daarnaast alle verenigingen om geen verenigingsactiviteiten te organiseren tot en met 31 maart. Naast de wedstrijden geldt dit advies dus ook voor het leszwemmen, trainingen en andere activiteiten die in verenigingsverband plaatsvinden.

Ook de NOC*NSF roept de Nederlandse sport op om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Met ingang van 13 maart tot en met 31 maart worden alle ZVZ activiteiten afgelast. Dit geldt ook voor de komende Algemene Ledenvergadering op 24 maart.

Het bestuur gaat in overleg met de gemeente Zoetermeer om verdere consequenties te bespreken. Als er meer nieuws is, dan wordt dit via deze website en via email naar de leden gecommuniceerd.

 

Namens het bestuur,

Michel Siepkes

voorzitter ZVZ

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...