Zwem Vereniging Zoetermeer

Nieuws


ZVZ: Dagje uit naar Drievliet
   (15-08-2018, door: Nydia van der Graaf)

ZVZ – Dagje uit 

(voor alle leden 4 t/m 15 jaar )

 

Dit jaar staat voor onze zwemvereniging ons 45-jarig jubileum centraal. 

Om dit ook samen met onze jongere leden te vieren, organiseert de jeugdcommissie voor alle ZVZ-leden van 4 t/m 15 jaar een spetterend dagje uit. Deze dag zal plaatsvinden op zondag 16 september 2018.

                                ZVZ  brengt op deze dag een bezoek aan het pretpark ‘Drievliet’.

We vertrekken per touringcar vanaf zwembad “De Veur”. De tijden zijn als volgt: 

Verzameltijd : 9.15 uur

Vertrektijd : 9.45 uur

Aankomsttijd “De Veur”:      omstreeks 17:15 uur

 

 

In Drievliet gaan onze jongste leden in groepjes uiteen en mogen de oudere leden zelfstandig het park verkennen. In het park komt een centraal ZVZ-punt waar we samen lunchen, hier is gedurende de dag altijd iemand aanwezig. 

De kosten voor de gehele dag bedragen € 7,50.

De lunch, drinken en snacks moeten zelf worden meegenomen. 

 

Tijdens de dag dragen de kinderen hun eigen tas bij zich. ZVZ draagt geen verantwoordelijkheid voor weggeraakte spullen.

 

Wanneer u uw kind wilt opgeven, kunt u onderstaand strookje met €7,50 inleveren in de hal van het zwembad. Tijdens de zomervakantie kan het briefje ook worden ingeleverd op: Mosgroen 42 in Zoetermeer.

Indien u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via het emailadres jc@zvz.nl.

 

De uiterste inleverdatum is 8 september 2018.
De jeugdcommissie hoopt er met iedereen een geweldig leuke dag van te maken.

 

Tot 16 september 2018!
De jeugdcommissie
——————————————————————————————————————-

Naam:………………………………(m/v)                 Leeftijd:………………………

 

Telefoonnummer:………………………                  Geboortedatum:…………………..

 

Bijzonderheden:………………………… …………………………………………………….

 

Mijn kind mag wel/ niet op de foto, tijdens het uitje naar Drievliet.

Handtekening ouder/verzorgers:……………………………….. Datum:………………………..

* dit briefje wordt maximaal 3 maanden bewaard. 

Deel via:

(Terug naar boven)


CEZ: Speciale kleurplaat
   (15-07-2018, door: Peter Kalshoven)

Speciale kleurplaat


Omdat ZVZ dit jaar 45 jaar bestaat, heeft oud-(kader)lid Ilse Spee van iCrea speciaal een kleurplaat ontworpen. De zomervakantie staat bijna voor de deur. Zes weken even geen les op school of in het zwembad. Tijd voor andere leuke dingen om te ontspannen en op te laden voor het nieuwe schooljaar en zwemseizoen. De kleurplaat is verkrijgbaar bij de ontvangsttafel in de hal van het zwembad op vrijdagavond en zaterdagavond tijdens de zwemlessen. Raak je per ongeluk tijdens de zomervakantie de kleurplaat kwijt? Dan kun het bestand downloaden van de website Kleurplaat


Lever na de zomervakantie je kleurplaat weer in uiterlijk op 29 september om kans je maken op een leuk prijsje. Veel kleurplezier toegewenst!

Deel via:

(Terug naar boven)


ZVZ: Groots jubileumfeest bij ZVZ
   (15-07-2018, door: Peter Kalshoven)

Groots jubileumfeest bij ZVZ


Op zaterdag 23 juni vond het jubileumfeest van Zwemvereniging Zoetermeer plaats ter gelegenheid van haar 45 jarig bestaan. Ruim 180 leden en oud-leden van 16 jaar en ouder vierden feest in het clubhuis van tafeltennisvereniging Taverzo. De feestavond is officieel geopend door de positieve ambassadeurs van Zoetermeer, Ronnie & Tanja. Daarna gaf de burgemeester van Zoetermeer, Charlie Aptroot, een toespraak waarin hij zei dat Zoetermeer trots is op een vereniging als ZVZ, waar het draait om breedtesport. De vereniging heeft veel actieve vrijwilligers. Speciale aandacht gaf onze burgemeester voor de nieuwe doelgroep statushouders bij het leszwemmen en in het bijzonder voor Karam Modhi. Karam is als vluchteling vanuit Syrië naar Nederland gekomen en de burgemeester noemde hem een voorbeeld voor andere als we het hebben over integreren. Karam heeft bij ZVZ zijn zwemdiploma’s gehaald en geeft nu ook zwemles, extra bijzonder is dat Karam vorig jaar iemand uit het Noord Aa heeft gered die aan het verdrinken was. Sicco Louw, oud-voorzitter, de spreekmeester van de avond en een van de DJ’s, liet alle aanwezigen weten trots op ZVZ te zijn en kan uren praten over de club. De opkomst tijdens het feest laat zien hoe bijzonder en uniek ZVZ is. Leden en oud-leden gingen met elkaar op de foto in de speciaal ingerichte fotohoek en haalden onder het genot van een drankje en hapje gezellig met elkaar herinneringen op. Later op de avond werd de muziek op de dansvloer door La Piovra (onze vaste ZVZ DJ) wat harder gezet en werden ook de traditionele ZVZ-nummers gedraaid met als hoogtepunt Meatloaf. Het was een geslaagd jubileumfeest. Op naar 50 jaar ZVZ! Benieuwd naar de foto’s? Neem een kijkje op de facebook-pagina

Burgemeester Charlie Aptroot, vice-voorzitter Tanja Sluiter en voorzitter Jubileumcommissie Bert Kortekaas

Foto door Raymond Schuling Fotografie

Deel via:

(Terug naar boven)


CEZ: Afzwemmen juni 2018
   (11-07-2018, door: Nydia van der Graaf)

54 Kinderen en 4 Volwassenen zijn bij de ZwemVereniging Zoetermeer (ZVZ) voor zwemdiploma’s A, B,  C en Zwemvaardigheden 1, 2, en 3 geslaagd. 

Onder grote belangstelling van ouders, broers, zussen en oma’s en opa’s is onlangs bij de ZwemVereniging Zoetermeer (ZVZ) 54 kinderen afgezwommen en geslaagd voor de diploma’s A, B, C en Zwemvaardigheden.

 

 

 

 

Zwemdiploma A:

Novia van der Ende, Thijs Hoogendam, Danley Huijbregts, Joanna Hummilink, Loise Kreischer, Josh Ibrahim, Ben de Jongh, Seth Lexmond, Dani Martens, Tim van Pelt, Jonathan Stokmans, Nathan de Vlaming, Diana van Vliet, Myrthe de Vries, Joan Wetzel, Julien Winters en Layla Winters.

 

 

 

Zwemdiploma B:

Rianne van Abs, Dani Alefendic, Lieneke Bollema, Jasmijn Bos, Aimee Brouwer, Omrum Demir, Fleur van der Does, Meike Doorschodt, Kayla de La Gomez, Gijs Hage, AmyLynn de Haan, Jalal Hammadi, Danisha Hermans, Lars Jacobi, Roshan Mangroe, Mattan Paul, Sabeau van Rossum, Nathalie Sangsyan, Xenna, Sleeuwenhoek, Esmee Trijsburg en Daan van der Vlugt.

 

 

 

Zwemdiploma C:

Kaouter Bousebaa, Mohamed Amine Bousebaa, Ghislaine de La Cruz, Yasmijn Doorschodt, Eden Magendans, Lynn Perluca, Ruben de Vlaming en Milan van Vliet

 

 

Zwemvaardigheden 1, 2 en 3

Casper Fries, Calvin Garas, Shaunak Patil, Jill Perluca, Iris Spruit, Daynah Snaijer en Lucie Strijen.

Deel via:

(Terug naar boven)


CEZ: Opfriscursus zwemmen
   (17-05-2018, door: Nydia van der Graaf)

Opfriscursus zwemmen

 

 

Wil jij dat je kind extra zwemveilig is voor de zomervakantie? Check dan deze opfriscursus!           

  

 

Z.v.Z. (Zwemvereniging Zoetermeer) is al 45 jaar een bekend gezicht in de zwembaden van Zoetermeer. Iedere week staan zij met vrijwilligers langs de badrand om kinderen met veel plezier te leren zwemmen.

 

Kinderen leren tegenwoordig op jonge leeftijd zwemmen. Een positieve tendens omdat de gemiddelde leeftijd waar kinderen zwemveilig zijn steeds lager ligt. Hierbij is het wel van belang dat kinderen blijven zwemmen, om te voorkomen dat ze de verschillende zwemslagen/ zwemvaardigheden verleren moet je regelmatig blijven zwemmen.

 

In de praktijk blijkt dat lang niet alle kinderen op regelmatige basis blijven zwemmen en de kinderen die wel regelmatig zwemmen zullen vaak enkel nog een schoolslag zwemmen. De overige zwemslagen die de kinderen hebben aangeleerd bij het Zwem ABC worden niet of nauwelijks meer uitgevoerd.

 

 

Survivalen in het water

Daarom gaat Z.v.Z. (Zwemvereniging Zoetermeer) een opfriscursus geven.
Tijdens deze cursus zullen de kinderen alle zwemslagen oefenen en er zal ook getraind worden op survivalen in het water.
Denk hierbij aan het zwemmen met een boot, zwemmen met kleding aan en verschillende attributen inzetten om elkaar uit het water te redden. De kinderen worden in vijf lessen (van 40 minuten) weer helemaal vertrouwd met het water en de verschillende zwemslagen. Kortom, vijf leuke en plezierige lessen waarna de kinderen weer zwemveilig op vakantie kunnen.

 

Voor wie : Alle kinderen met minimaal een A-diploma

Waar : Zwembad “De Veur” (Prismalaan 40, wijk Rokkeveen)

Wanneer : Zaterdag 2 tot en met 30 juni (vijf zaterdagen)

Tijdstip : Van 9:00 uur tot 9:45 uur

Kosten : € 30,- 

 

Heeft u nog vragen of wilt u uw kind aanmelden kunt u een email sturen naar ledenlijst@zvz.nl of kom op zaterdagochtend bij ons langs.

 

 

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...